Φωνή της Αμερικής ▪ Greek
 για έγκυρη ενημέρωση

Κείμενο
Aναζήτηση

Η τελευταία τηλεμαχία

15-10-2008

Barack Obama addresses supporters in Ohio, 10 Oct 2008

Οι προεδρικοί υποψήφιοι του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Τζον Μακέην και του Δημοκρατικού, Μπαράκ Ομπάμα, συναντώνται και πάλι σήμερα για την τρίτη και τελευταία τηλεοπτική τους αναμέτρηση, καθώς νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν τον κ. Ομπάμα να διευρύνει το προβάδισμα του έναντι του κ. Μακέην.

Η τηλεμαχία θα πραγματοποιηθεί στο πανεπιστήμιο Χόφστρα της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Αναλυτές δηλώνουν ότι η πτώση της δημοτικότητας του κ. Μακέην ωφείλεται στην οικονομική κρίση των τελευταίων εβδομάδων.

Senator John McCain in Waukesha, Wisconsin, 09 Oct 2008

Σφυγμομέτρηση της εφημερίδας Λος Άντζελες Τάιμς και του πρακτορείου Μπλούμπεργκ δείχνει τον Μπαράκ Ομπάμα να προηγείται με 50% έναντι 41% που παίρνει ο κ. Μακέην, ενώ δημοσκόπηση των Τάιμς της Νέας Υόρκης και του τηλεοπτικού δικτύου CBS δείχνει τον κ. Ομπάμα να προηγείται με 53% έναντι 39% του κ. Μακέην.

Επίσης σφυγμομέτρηση της εφημερίδας Γουάσιγκτον Πόστ και του τηλεοπτικού δικτύου ABC δείχνει την πρωτιά του Μπαράκ Ομπάμα να διευρύνεται σε 4 καίριας σημασίας πολιτείες: τη Μινεσότα, το Μίσιγκαν, το Γουισκόνσιν και το Κολοράντο.

 

 

emailme.gif Στείλτε τη σελίδα αυτή σ’ ένα φίλο
printerfriendly.gif Έτοιμο για εκτύπωση

  Πρώτη είδηση
Αναβάλλεται η εξέταση της βοήθειας προς την αυτοκινητοβιομηχανία

  Άλλες ειδήσεις
Συνεχίζεται η διαδικασία επιλογής υπουργών της κυβέρνησης Ομπάμα
Τριπολική η διεθνής κατανομή δύναμης στο μέλλον
Σύνοδος των χωρών του Ειρηνικού
H ταινία "W" στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Στο Υπουργείο Υγείας ο Τομ Ντάσλ
Mεγάλο μεταναστευτικό  ρεύμα προς την Ελλάδα 
Συνεργασία ExxonMobil-Τουρκίας για εξορύξεις στη Μαύρη Θάλασσα
Πρώην αξιωματούχος της κυβέρνησης Κλίντον στο Υπουργείο Δικαιοσύνης
Μακόρμακ: Απόφαση των Σκοπίων η προσφυγή στο Διεθνές δικαστήριο
Μελέτη του Χάρβαρντ για την ασφάλεια των πυρηνικών υλικών
Νέουs πλανήτες αποκάλυψε το Χαμπλ
Αντιδράσεις στην διεύρυνση του προγράμματος Visa Waiver δίχως την ένταξη της Ελλάδας