فقط متن
جستجو

بوش دستيابی جمهوری اسلامی ايران به تسليحات اتمی را خيانتی به نسل های آتی دانست

15/05/2008

پرزيدنت بوش هشدار داده است که اگر گذاشته شود جمهوری اسلامی ايران تسليحات اتمی کسب کند ، چنين عملی به گفته وی، خيانتی نابخشودنی به نسل های آينده خواهد بود.

 پرزيدنت بوش در يک سخنرانی که برای ايراد در جلسه امروز کنست، پارلمان اسرائيل، تدارک ديده شده بود گفت جهان بايد بخاطر صلح نگذارد جمهوری اسلامی ايران به تسليحات اتمی دسترسی پيدا کند.

جمهوری اسلامی ايران ميگويد برنامه اتمی اش برای توليد برق است، نه تسليحات اتمی.

 پرزيدنت بوش جمهوری اسلامی ايران را بانی هادی ترور در جهان شناخت.

 

پرزيدنت بوش همچنين گفت آمريکا و اسرائيل اتحادی ناشکستنی دارند.

پرزيدنت بوش اين استدلال را رد کرد که اگر واشنگتن مناسبات با دولت يهودی را قطع کند تمامی مشکلاتش در خاورميانه برطرف ميشود.

پرزيدنت بوش گفت گروههای افراطی اسلامی القاعده، حزب الله و حماس شکست ميخورند زيرا به گفته او مسلمانان در سراسر خاورميانه به بی انصافی آرمانهای آنان پی خواهند برد.

 پرزيدنت بوش همچنين از اسرائيلی ها و فلسطينيان  خواست بر اختلافاتشان فائق شوند و تا پايان سال برای صلح به توافق برسند.

پرزيدنت بوش امروز پيش از ايراد سخنرانی اش در پارلمان اسرائيل از يک قلعه عهد امپراطوری روم ، موسوم به مساسادا ، که مشرف بر بحرالميت است ، ديدن کرد. حدود دو هزار سال پيش ، يهوديان شورشی، کشتن خود را در اين قلعه به بردگی در امپراطوری روم ، ترجيح دادند.

پرزيدنت بوش از اسرائيل به عربستان سعودی خواهد رفت و با ملک عبدالله پادشاه آن کشور در باره بازار جهانی نفت گفتگو و تبادل نظر خواهد کرد.

پرزيدنت بوش همچنين به مصر مسافرت ميکند و در آنجا با حسنی مبارک رئيس جمهوری مصر، محمود عباس رئيس خودمختاری فلسطينی، و ملک عبدالله پادشاه اردن گفتگو و تبادل نظر خواهد کرد.

emailme.gif اين مطلب را برای يکی از دوستان خود ايميل کنيد
printerfriendly.gif از اينجا چاپ کنيد

  موضوعهای مربوط به هم
بوش اسرائيل را مظهر دمکراسی در خاورميانه  دانست
 
  خبر اول
زرداری  رئيس جمهوری پاکستان  شد

  خبرهای ديگر
بی ثباتی سیاسی در پاکستان همزمان با انتخاب رییس جمهوری جدید
گزارش تحلیلی:چالشهای  پیش روی رییس جمهوری جدید پاکستان
آمريکا روسيه را به استفاده از انرژی برای زورگوئی و ارعاب متهم کرد
منع سی و چهار ساله فروش مواد اتمی به هند برطرف شد
رايس از سفر تاريخی به ليبی به تونس رفت و بر ضرورت اصلاحات تاکيد گذاشت
رئيس جمهوری چين خواستار چاره ای مسالمت آميز برای اختلاف اتمی با تهران شد
***سؤال خود راجع به ويزای آمريکا را با ايميل از مدير کل امور کنسولی بپرسيد***
رئيس جمهوری ترکيه در سفری تاريخی به ارمنستان رفت
گزارش: توفان دريائی هنا پس از عبوری مرگبار و ويرانگر از هائيتی به آمريکا رسيد
کاخ سفيد: بوش تا هفته ای ديگر سطح آينده سربازان در عراق را اعلام خواهد کرد
در حمله انتحاری به کاروان احمد چلبی در بغداد به وی آسيبی نرسيد
اقتصاد آمريکا ماه گذشته هشتاد و چهار هزار شغل از دست داد
رکود اقتصادی اروپا
تمرکز اولين روز کمپين مک کين بعنوان نامزد حزب جمهوريخواه بر روی مسأله بيکاری