فقط متن
جستجو

لیبی در واکنش به دستگیری پسر معمر قذافی در ژنو ارسال نفت به سویس را قطع کرد

24/07/2008

[insert caption here]لیبی در اعتراض به دستگیری پسر معمر قذافی، رهبر لیبی، در ژنو در هفته گذشته، ارسال نفت به سویس را متوقف ساخته و کشتی های سویسی را از ورود به بنادر لیبی ممنوع کرده است.

شرکت ملی ترابری دریایی لیبی امروز(پنجشنبه) در بیانیه ای از سویس خواست به خاطر دستگیری هانیبال قذافی رسما عذر خواهی کند و تهدید کرد اگر پرونده را نبندد، به اقدامات تلافی جویانه بیشتری دست خواهد زد.

پلیس سویس هانیبال قذافی و همسرش را روز ۱۵ ژوئیه در یک هتل لوکس در ژنو به اتهام کتک زدن دو نفر از خدمتکاران دستگیر کرد. آنها دو روز بعد با سپردن وثیقه آزاد شدند. وکیلشان می گوید موکلان او اتهامات را رد می کنند.

وزارت امور خارجه سویس دیروز گفت برای جلوگیری از بروز بحران بین دو کشور، هیاتی را به طرابلس فرستاده است تا جزییات بیشتری به مقامات لیبی بدهد.

وزارتخانه همچنین گفت لیبی دیپلمات های خود را از سویس فراخوانده و صدور ویزا برای شهروندان سویسی را متوقف کرده است. در مقابل، دولت سویس به اتباع خود هشدار داده است به لیبی مسافرت نکنند.

در طرابلس، کارمندان شرکت کشتیرانی لیبی در حمایت از هانیبال قذافی تظاهرات اعتراض آمیزی در برابر سفارت سویس برپا کردند.

پسر رهبر لیبی قبلا نیز با پلیس در اروپا درگیر شده است.

emailme.gif اين مطلب را برای يکی از دوستان خود ايميل کنيد
printerfriendly.gif از اينجا چاپ کنيد

  خبر اول
جمهوری اسلامی ايران تاريخ برگزاری انتخابات رياست جمهوری را تعيين کرد

  خبرهای ديگر
مانورهوائی جمهوری اسلامی ايران ممکن است پاسخی به اسرائيل باشد
نماينده تهران در اوپک خواستار کاهش توليد نفت شد
دو بمب گذار انتحاری  به مقر پليس در قندهار حمله ای مرگبار انجام دادند
چين  نخستين راه پيمائی در فضا را تدارک ديده است
اسرائيل پرداخت غرامت به مهاجران يهودی برای خروج از کرانه غربی را بررسی ميکند
نخست وزير کانادا انحلال پارلمان و برگزاری انتخابات پيش از موعد را اعلام کرد
اتحاديه اروپا خواستار همکاری نزديک با آمريکا در مقابله با بحران گرجستان است
زرداری قول داده است بعضی قدرت های گسترده رياست جمهوری را کنار بگذارد
***سؤال خود راجع به ويزای آمريکا را با ايميل از مدير کل امور کنسولی بپرسيد***
بی ثباتی سیاسی در پاکستان همزمان با انتخاب رییس جمهوری جدید
گزارش تحلیلی:چالشهای  پیش روی رییس جمهوری جدید پاکستان